Laat de kapotte buitenspiegel van uw auto vervangen bij Carrosserie Dinac

Een buitenspiegel van een auto vervangen? Jouw zijspiegels zijn altijd het slachtoffer bij een ongeluk of inschattingsfout tijdens het parkeren. Is de spiegel van jouw auto beschadigd of kapot? Zo is belangrijk voor jouw eigen veiligheid, wacht dus niet om jouw spiegels te laten vervangen of te herstellen.

Buitenspiegel herstellen of vervangen: specialistenwerk

Bij Carrosserie Dinac vervangen wij voordelig en snel kapotte zijspiegels. Daarnaast kunt u nog kiezen uit verschillende opties zoals:

  • een elektrische buitenspiegel
  • verwarmingselementen tegen het aandampen
  • spiegels met richtingaanwijzers
  • buitenspiegelglas
  • buitenspiegelkappen
  • dodehoekverklikkers

Naast een buitenspiegel vervangen of herstellen kunnen we het nodige doen om jouw autospiegels een extra upgrade te geven met rijhulpsystemen.

Via onze handige tool kan je een gratis offerte vragen om jouw buitenspiegel te vervangen of repareren.

Wat als ik glasbreukverzekering heb?

Als jouw verzekering glasschade dekt om een buitenspiegel te vervangen dan is de reparatie van de spiegel gratis. Als je geen verzekering hebt dan hangt de prijs af van hoe groot de schade is van jouw glasbreuk. Hierbij moet bij een grote ongeluk jouw autospiegel soms volledig vervangen worden, dit kost natuurlijk meer. Informeer zeker bij jouw verzekeraar.

Bij Dinac willen we zoveel mogelijk de klant helpen om de beste en goedkoopste oplossing te vinden.

Overzicht alle soorten autoschade

Als autoschade jouw metaalwerk heeft aangetast dan is uitdeuken niet genoeg om een auto weer in goede conditie te krijgen. Soms is het goedkoper om auto-onderdeel compleet te vervangen. Bekijk het volledige overzicht van diensten om de geknipte oplossing voor jouw probleem te vinden.

Bij autopech of grotere autoschade kan je via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar).

Kan ik een kras in mijn spiegel zelf verwijderen?

In sommige situaties is het mogelijk om zelf een glasschade te herstellen maar het is toch verstandig om de herstelling over te laten aan de experts. Bij de doe-het-zelf technieken is de kans groot dat je juist meer schade veroorzaakt en dan komt het uiteindelijk duurder uit. Dus laat die doe-het-zelf hersteltechnieken staan en kom gewoon eens langs bij Dinac voor een gratis offerte. Wist je dat het repareren van krassen niet veel geld hoeft te kosten? Als Carrosseriebedrijf hebben wij al 40 jaar ervaring in het oplossen van glasbreuk op een snelle en budgetvriendelijke manier.

kapotte buitenspiegel

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

buitenspiegel vervangen

Al 40 jaar zet Dinac zich onafgebroken in om u te helpen met autoschade.