Ethias Assistance

Ethias Assistance Car & Family en Car & Family Plus

Ethias Assistance bij schade voertuigen

Carrosserie Dinac werkt samen met een aantal partners voor auto-assistance waaronder KBC Autoverzekeringen, Corona Direct, DVV Verzekeringen en vele anderen. De verzekering van Ethias Assistance biedt pechverhelping aan vanaf uw huis en in heel Europa. In geval van een ongeval (zelfs bij een lekke band), komen wij uw voertuig wegtakelen of herstellen.

Pechverhelping vanaf uw woning en in heel geografisch Europa. In geval van pech (zelfs bij een lekke band) of een ongeval komen zij uw voertuig (auto of motor) depanneren of wegtakelen. Als de pech of ongeval in het buitenland gebeurd is, neemt Ethias ook uw verblijfskosten op hun rekening. Daarnaast zoeken ze de onderdelen voor uw voertuig te herstellen en sturen ze zo snel mogelijk op.

In de basisformule verzekeren ze tot 3 voertuigen, jonger dan 15 jaar, van het gezin

Personen

Ethias Assistance neemt ook de medische kosten op hun rekening in geval van ziekte of ongeval. In geval van een hospitalisatie of overlijden van een familielid in België organiseert en betaalt Ethias voor uw vervroegde terugkeer.

De reisbijstandsverzekering biedt ook een basisdekking bij diefstal van uw bagage of portefeuille in het buitenland.

Schade melden bij Ethias

Om schade te melden bij Ethias kunt u via dit formulier een aanvraag indienen. Ook kunt u via de offertemodule van Dinac onmiddellijk prijs opvragen (en wij nemen contact op met uw autoverzekeraar Ethias).

Aanvragen en opzeggen

Om een Auto Assistance of Car Assistance verzekering bij Ethias af te sluiten, volstaat het om simpelweg via de website een aanvraag in te dienen.

Om uw pechverhelping verzekering op te zeggen dient u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldag van uw contract een opzegbrief te sturen. Doet u dit niet, dan hangt u weer vast aan een jaarcontract.

Na een schadegeval of bij een wijziging van de voorwaarden/tarieven kunt u wel direct opzeggen. De opzegtermijn bedraagt dan slechts 1 maand.

Carrosserie Dinac: gespecialiseerd in Ethias Auto Assistance!

Dinac is gevestigd in Deurne en biedt al sinds 1977 een topservice op het gebied van Auto Assistance in samenwerking met Ethias. Pech onderweg of problemen met uw carrosserie? Dinac helpt u terug op weg en biedt steeds een gratis vervangwagen.

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen als u met uw wagen in panne staat. Wij werken samen met alle grote verzekeraars en bieden u de beste service die bestaat.

Garage en Carrosserie hersteller antwerpen

Vraag offerte

Schade aan uw wagen? Vraag een vrijblijvende offerte bij Dinac. Onmiddellijke prijsberekening.

Ethias-auto-assistance
Ethias-auto-assistance

Al 100 jaar zet Ethias zich onafgebroken in om van het verzekeringsberoep een mooi en menselijk verhaal te maken.